Arkadaşlar haftasonu konu başında, yazdığım malzemelerden "quick detailer" hariç diğer kil ve waxı alarak işe başladım.( "quick detailer" yerine sıvı sabunlu su ile uygulama yaptım) öncelikle şunu söyleyebilirim yapılcak iş değil!! fena yoruyor kas eklem bırakmıyor insanda.. mümkünse oto kuaförde yaptırın derim. sonuç olarak kil çok iyi temizliyor oyun hamuru gibi devamlı katlayıp avuç içinde yüzeyde yoğura,yoğura aracın üzerinde boşluk bırakmadan devam ederek ne boya ne reçine bırakmıyor tertemiz temizliyor. ama en ufak bir yer bırakmadan yapmak gerekiyor buda çok yorucu biriş. ensonunda tamamen bitince gene güzelce yıkıyosunuz ve kuruladıktan sonra wax işlemi ile sonlanıyor. wax en kolayı, yalnız tamamen kuru olması lazım. kutu içinden çıkan pedle aracın yüzeyine dairesel şekilde sürerek enaz 15-20 dak. bekliyosunuz sonra microfiber bezle silerek cilalanmış oluyor. çoktagüzel parlatıyor tavsiye ederim ama nekadar uzun sürer onu görecez. şimdilik ben memnun kaldım fakat 6 saatimi aldı. yapacak arkdaşlara önerim yanınıza bir yardımcı alın.