hamuru sizin olsun çorba nerde geleyim hemen açılıca şöyle
kazım nerdesin bu fatihi kaçıralım bir gün fidye olarakta arabaşı isteyelim ne dersin
resulde sağlık ekibi olarak olay yerinde bulunsun yoksa gelmiyor o
puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahaerken yatmıştır o yarın dağa çıkacak ya düşenleri kaldırmaya 🙂
heç olmadı bi gün arabaşı toplantısı yapak abi ben tencereyi kaptım gibi gelyim soğukta güzel gider ateşi yakar üstüne koyarık 😀
inşallah bakalımda yapalım güzel bir şeyler
aynen bıktım yaa bir iş ayarlıyım tüyecemm😀 anında bu nedir arkadaş yedigimizde yaramıyoopuhahakazım gene koli peşinde heral
puhahapuhaha
on numara olur hafta içi cormasını içtimde arabaşı yoktu yanındaa🙁kazımmm abi gel sennen bi arabaşı devirek abi şu soğukta gözel olur bol acılı😱😱
![]()
![]()
![]()
gardaşım herkezin canı cekiyo beni öne sürüyolar ben nidem valaa😀Abi Bu Kayseri Üyeleri ve Yöneticilerinin konularına baktım istatistik bilimi şaşkın durumda şu anda; Araba sitesinde son bir ayda açılan konuların %99'u Yemek içmek üzerine.. 🙂
gardasım doktor sensin bul care 15 kiloya kadar hazır bünye sana emanett😉 sonra gelsin baklava kaslarr😎kazımı gören hilkat garibesi zanneder ama adam yemek düşmanı arkadaş 😀
fizik kurallarına aykırı adam 🙄
on numara olur hafta içi cormasını içtimde arabaşı yoktu yanındaa🙁