Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza

Her sigorta şirketinde hasarsızlık bozulmaz..
Hasarsızlık koruma varsa bozulmaz.Normalde cam hasarları hasarsızlığı bozmuyor.Ama yan aynalarda her şirketin uygulaması farklı
 
nası bi tutanak tutuldu bilmiyorum ama muhtemelen her 2 taraf için de eşit oranda suç çıkacak..bu durumda her 2 tarafın da trafik sigortası zaten yükselicek..
ama sızin alehinize bi sonuç çıkacak gibiyse tutanakta yazılanlar..
yerinizde olsam havalar sürekli kötü olduğu için ilk bakışta görülmüyodur belki kapılarda ya da çamurlukta sürtük vs. olmadığı sürece kaskodan yaptırmazdım..çünkü ayna kapağı da içi de pahalı şeyler değil ayna madem sağlammış..hasarsızlığı poliçeye göre %10-15 düşürmek ya da şuan %30'sa sıfırlamaya gerek yok bu durumda..özellikle bu poliçe yılında kaskoyla işiniz olmadıysa ekstradan gelicek 1 dilim hasarsılık artışı varken..kaskoyla aranız iyiyse tel açıp onlardan da fikir alabilirsiniz..
 
plakadan baktığımda kaskon Ankara sigortadan görünüyor.Bildiğim kadarı ile Cam ve yan ayna hasarlarında Anakara sigorta hasarsızlığını bozmuyor.Bence sigortacınla görüşmelisin.
 
geçmiş olsun... kaskonu deldirme bence de... yan sanayi al devam et...
 
Bildiğim kadarıyla ben mini onarım paketi de istemiştim poliçeyi yaptırıken.
yani bende kaskoya güvendiğim için o an olayı büyütmemiştim.
ama trafik sigortası karşılamaz diye düşünyüroum çünkü fotoda yok tabi adamda ankarada.
bu sene kaskoya 850 lira ödüyorum bozulursa bu rakam 1300 lere çıkıyor zaten o yüzden fikir istedim.
tabi en iyisi anlaşmalı bi serviste eksperle görüşmek bakalım sonu bizim için iyi olur inş.
 
Öncelikle geçmiş olsun,bence bahsettiğin kadar kücük birşeyse ne trafik sigortası nede kasko ile uğraşma,kıvançın dediği gibi kapak al.
 
kapak sağlam yani yerine taktım üzeri çizildi onuda karbon kaplama düşünüyorum yani sadece içinin aynası değişecek.
ama tabi arkadaşlarında dediği gibi yılda bi dünya para verip kaskoyada sonra cebinden almak ta koyar biraz :)
 
Geri
Üst Alt