kaza yaptım yardım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 37fbli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardesım canın sagolsun hiç takma yapılmıcak sey degıl nasılsa bende vazgectım zaten mercek sevdasın dan o yuzden ellemıcem beyaz farlarım var onlarla idare ederım 🙂

bizim dursun usta ile yeni projemiz var onu yeni farlarda hayata geçiricez inş ama bu sefer kaskoya ilk gün işleticem

kanka dursunun kalıplarını en yakın zamanda cıkartırıcam ısalah 😀 sen merceklerını al ama eskı farlardan... ben ıslettım kaskoya daha arabayı almadan dursundan..tekrar gecmıs olsun

kanka dursunun kalıplarını en yakın zamanda cıkartırıcam ısalah 😀 sen merceklerını al ama eskı farlardan... ben ıslettım kaskoya daha arabayı almadan dursundan..tekrar gecmıs olsun

knk valla en iyisini yapmışın 😀 hemen işleterek ne zaman çıkıo bu kalıplar dursun usta 1 hafta dedi 2 gün geçti 😀 ben duramam merceksiz

knk valla en iyisini yapmışın 😀 hemen işleterek ne zaman çıkıo bu kalıplar dursun usta 1 hafta dedi 2 gün geçti 😀 ben duramam merceksiz

kanka ya 1 haftaya zor gıbı gelıo bana :S ama en kısa zamanda halletırıcem ısalhh cok acele ettırıp dandık bısı olsun ıstemyrm

kanka ya 1 haftaya zor gıbı gelıo bana :S ama en kısa zamanda halletırıcem ısalhh cok acele ettırıp dandık bısı olsun ıstemyrm

zaten kaç ay oldu hala gelmedi ben napıcam merceksiz anlamadım 😀 farlar sarı sisler xenon dolaşmak istemiorum açıkcası

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt