vala güzel oldu baya güldük kulaklarınızı cınlattık damar müzikde varmı bu sefer puhaha abide sizin haklarınızıda yiyince sıgınamadık😀 hacılardan sehre kosarak insek yeriydi yaniiarkadaşlar kusruma bakmayın ay sonu yoğunluğundan dolayı aranızda olamadım gelenlerin SCW yi temsil edenlerin sohbete iki kelam edenlerin gelemeyipte gönlü SCW ile olanların yüreğine sağlık hepiniz CANSINIZ,,,,
yarasın 🙂 afiyet bal şeker olsun
sanki o cucuk fotoları sabit her buluşma fotolarının başına onu yapıştırıyonuz diimiiisucukların fotolarını gördükce kayseri organisazyona gelmek isteyenler artıyor aynen devamm😀 acıkan bida bida bakıyorr istah acıyorr
hepinizin dügünden birer halısını alırım kız istemeye giderken özellikle belirtin gitti antika halıı
😀puhaha
vala güzel oldu baya güldük kulaklarınızı cınlattık damar müzikde varmı bu sefer puhaha abide sizin haklarınızıda yiyince sıgınamadık😀 hacılardan sehre kosarak insek yeriydi yanii
😀😀içerik ve sosyal msj aynı tat farkli abi bu sefer acılı sucukk tu 😀 bidakine farklı bişey düşünüyorum tam ters köşe yapacamm 😉puhahasanki o cucuk fotoları sabit her buluşma fotolarının başına onu yapıştırıyonuz diimiii
tursunumu kurcaz fatihh evlenki gelecegin scw , cisi dogsunn😀 abi biz senle bekarlık sultanlık ben evlenemeye bek ısıcak bakmıyorum demişmiydim 😱😱😱puhaha