Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kayadibi Turgay Abi .

Küheylan

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2011
Mesajlar
217
Yaş
32
Bugun Aracla ilgili bir durumu danışmak için servise gittiğimde müşteri kabulda turgay abiyle karşılaştım . . aklımda bulunan birçok soruyu sordum gayet samimi bir şekilde hepsini cevaplandırdı Turgay Abime yardımları için çok teşekkür ediyorum . . gerçekten muhattap alınacak bir insan şiddetle tavsiye olunur :eek:key:
 
İyidir Turgay severim,araclarımdaki tüm opsiyonlar için baya yardımcı olmuştur bana..
 
Özel telefonundan gecenin bir vakti bile arasam bıkmadan, usanmadan bir kere olsun üf demeden her soruma cevap verip, yardım eden güzel insan. Başı benim yüzümden derde girecek diye en çok korktuğum servis çalışanı. Hem abim, hem arkadaşım. Bugüne kadar yaptıkları için buradan yeniden teşekkür ediyorum kendisine.. :)
 
Hakkımda tüm görüşleriniz için site yönetimi ve buradaki üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Ben elimden geleni yapıyorum,yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana.tekrar çok teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar.:):)
 
Turgay bey beyaz bocanegra desem, avukat desem??
Tum yardımların ve samimiyetin icin cok tesekkür ederim..yakında tekrar ugrayacağım.Bilgine..
 
Herzaman beklerim sadece bakım yada sorun değil çaya da beklerim.:)
 
Geri
Üst Alt