Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kastamonu'da oturan?

ERK_RS

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2009
Mesajlar
2,831
arkaşlar içinizde kastamonuda oturan var mı acaba? bir ürün alacağım da oradan yardımcı olursanız sevinirim. durum acil.
 
ilk okuduğumda sorucaktım vazgeçtim ürün nedir Rıza. ?? :)
 
koca TR'de Kastamonu'yu mu buldun Rıza.. :D :D :D
 
Rıza bildiğim kadarıyla Seat Sport Leon için yay getiriyo sadece İbiza'da 4'ü de 3.5 değil zaten..velakin yanlış biliyo da olabilirim tabii.. :D
 
yigit 6L ibizanin aksesuar katalogunda vardi bu yaylar. ben hatirliyorum. zaten alan kisi 2 yil once mi ne almis dogustan.
 
o zaman yanlış hatırlıyomuşum kardeşim.. :)
velakin Maslak'a bi bak istersen belki bulursun orda bunlardan..
 
maslakta bunlardan bulamam yigit. kimse ibiza icin aksesuar getirmiyor.
gerci yeni kasa icin getirmeye baslamislar. eibach yaylar benimkinin kasasi icin yok hic bir yerde. FK mi ne oyle bir markanin falan var, onlarida ben almak istemiyorum.
H&R in 4cmlik yayinin ilani vardi bir tane sahibinden de onu almayi cok istedim ama adam satmis ve ilanini kaldirmayi unutmus.
 
o zaman yanlış hatırlıyomuşum kardeşim.. :)
velakin Maslak'a bi bak istersen belki bulursun orda bunlardan..

yaylarim geldi yigit. evimde su anda ama bu gun taktirmak nasip olmadi. 4 saat falan surermis cunku, zamanim yetmedi. insallah cumartesi gunu taktiracagim. o zaman fotograflari ekleyecegim.

img0181vl.jpg
 
Geri
Üst Alt