slm arakdaşlar alianzdan kaksom vardı park halinde neyin ve kimin vurduğu belli deil bir kaza geçidim arka tampon spoyleri kırılmış ve kaporta bagaj havuz unda hasar var esenyurt doğuşa gittim kaksondan yapaırz dediler sonra sanayiye sordum 400 tl dediler arabam garantide ve sağlam yapılamsı için esenyurt doğuşa teslim ettim 10 sonra araç hazırlandı 2200 tl fatura yazmışlar kaksomda onay vermedi doyayı kapsam dışına lamış ve araştırmaya yollamış bu hasara göre fatura fazla gelmiş doğuş tam soyguncu bir yer dün araşırmadan adamlar geldi kaza yerini gösterip anlattım 2 gün sonra sonuçlanır dediler kakso neden yanaşmıyor ödemeye anlamış deilim red gelirse ne olcak aracımı cıkaramıyorum doğuş oto dan allianza güvenmeyin sakın doğuş paran varsa yatır al arabanı sonra sonuçanınca dosyan kakson sana yatırı paranı diyor tam soyguncu bunlar arac sonucu bekliyor cok pişmanım sanayide yaptırsaydım kaksom bozulmazdı hem şimdiye kadar çıkarırdım aracımı benim kaksom bitiyor 14 07 2012 de bana kasko öneriniz nedir birde esenyurt veya beylikdüzünde periyodik bakımlar için sanayide veya özel serviste uygun fitlı iyi bir usta tavsiyeniz nedir seat ibiza 2010 aracım 2 bakıma girecem doğuş 380 tl istyor teşekürler herekse kazasız belasızı yolculuklar