Kartepe Eğlence :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otto985
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben 18 yaşındayken Batuhan'dan iyiydim.. Ama o benim yaşıma gelince beni geçecek gibi duruyor, bunda hemfikiriz 😀
Tebrikler kardeşim.. Seneye çivili bi takım alıp Kartepe'ye kronometreyle çıkacağız 🙂

Ellerinize sağlık gerçekten keyifli bi video daha izledik sayenizde ayrıca arkadaşta gayet başarılı hiç kontrolu kaybetmemiş sanırım bende karda kullanma dersleri istiyorum 😀😀

Sağınız solunuz doğal korumaya alınmış tabi yan yan gidin siz🙂
Kıskanıyoruz haberiniz olsun😱
Utku sen çok eğitme arkadaşı sonra işin zor olur 😀

xx

• Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Ben 18 yaşındayken Batuhan'dan iyiydim.. Ama o benim yaşıma gelince beni geçecek gibi duruyor, bunda hemfikiriz 😀
Tebrikler kardeşim.. Seneye çivili bi takım alıp Kartepe'ye kronometreyle çıkacağız 🙂

Seneye çivili lastiklerle kartepede çığ düşürücez abi 😀 Kartepe pist süreleri diye konu açarız artık 😀😀
Ellerinize sağlık gerçekten keyifli bi video daha izledik sayenizde ayrıca arkadaşta gayet başarılı hiç kontrolu kaybetmemiş sanırım bende karda kullanma dersleri istiyorum 😀😀

Teşekkür ederim çok riske atmak istemedim sonuçta eğlenmeye gittik kontrolüde kaybedince zaten spin atıyorsunuz pek bişey olmuyo veya kara saplanıyorsunuz 😀😀 Karda öğretme işi utku abinin işi o tam bu işe göre yaratılmış bi insan 😀😀😀
Sağınız solunuz doğal korumaya alınmış tabi yan yan gidin siz🙂
Kıskanıyoruz haberiniz olsun😱
Utku sen çok eğitme arkadaşı sonra işin zor olur 😀

xx

Genelde temkinliydik 🙂 Daha öğreniceğimiz çok şey var 🙂

Ulan Batu.. Çok güldüm 😀
Aslan kardeşim 🙂

Henüz izleyebildim gerçekten çok eğlenceli olduğu kesin diğer videolardan da anlaşılıyor 🙂

• Beğen
Ne der hoca; dediğimi yap, yaptığımı yapma 🙂 🙂

@ukku

Ayar herzaman vardır, unutmadık unutturmayacağız 😀

• Beğen
39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri