GÖKHAN ŞİMŞEK
Kayıtlı Üye
taha öncelikle aramıza hoşgeldin...şaşırdım seni burada görünce🙂araban hakkında yorum bile yapmıyorum sahibi gibi pırıl pırıl...
Maşallah Allah kaza bela vermesin jantlarda sorun yoksa boyatma derim ben..........
teşekkürler 🙂Aracınız çok güzel, elinize sağlık.
Ben jantları merak ettim markası modeli nedir? Ben de bu ara jant işine sardım, stokları değiştirip sade ama spor birşey istiyorum.
Bütçe 1000 TL civarı, 17" düşünüyorum. Sizdeki 18" sanırım?
hoşbulduk abim artık burdayım ya dün senin o tarafa gelicektim abi 7göllerde balık yemeğe gitmiştim geç oldu diye artvine gelmedim daha biraz erken olsaydı gelicektim abi 🙂taha öncelikle aramıza hoşgeldin...şaşırdım seni burada görünce🙂araban hakkında yorum bile yapmıyorum sahibi gibi pırıl pırıl...
🙂Depo da full =)
Sigara, kemer tokası... cıkcıkcık
bugün boyaya vericem boyacı ustam var buna para vermicem abi 🙂 şirketin boya fabrikasında çalışıyor kompresorde var zaten asıl mesleği oto boyacısı sıkıntım yok çok orjinal boyar 🙂
eyvallah saolasıın konsol kaplama deil yanlız boya 🙂Çok Güzel Hocam 🙂 Nokta Atışı kritik bölgelere güzel yenilikler yapmışsın... 10 numara olmuş... ÖZellikle ön konsolun kaplamasına bayıldım burada bu işçilikte yapabilecek biyer bulsam bir saniye düşünmem yaptırırım...
Güzel günlerde kullan hocam...
teşekkürler turbo göstergesi swoosh marka üyelerimizde Suha abi var ondan almıştım tıkır tıkır çalışıyor sorun yok 🙂göstege boost göstergesi dimi..maaşallah güzel olmuş..markası ve nerden aldığını öğrensek🙂)
teşekkür ederim 🙂kazasız belasız guzel surusler dılerım 🙂