!! KarşınızDa İbizaa Bi-Xenon Mercek Far !!

bendeki farları görmüşsündür bende zaman bulursam işi halledecem o yüzden soruyorum benim takacağım mercekleri uzuna kısaya ikisinede mercek uygulanmış durumda bende uzuna xenon almayacam ama sarı sarı çakacak kötü durursa ampülün fişini çekerim bende🙂

bendeki farları görmüşsündür bende zaman bulursam işi halledecem o yüzden soruyorum benim takacağım mercekleri uzuna kısaya ikisinede mercek uygulanmış durumda bende uzuna xenon almayacam ama sarı sarı çakacak kötü durursa ampülün fişini çekerim bende🙂

he anladım pekı mercek cakıcakmı uzunları ıptal edıcende 😀

mercekteki motora uzunlardan kablo çekiyorsun selektör yaptıgında mercek çakmış oluyor ampulü devre dışı bıraksamda çakacak ama ben ampulü devre dışı bırakmam büyük ihtimal

yusuf cok hizlisin masallah 🙂 guzel gunlerde kullan 🙂
bi-xenonlarinla cok can alacaksin 🙂

merak ettiklerim ve soracaklarimvar ama yazzmaya useniyorum; isten yeni geldim. en kisa zamanda da canli gormek istiyorum 🙂

Güzel olmuş kardeşim farlarını açık kullan 🙂

yusuf cok hizlisin masallah 🙂 guzel gunlerde kullan 🙂
bi-xenonlarinla cok can alacaksin 🙂

merak ettiklerim ve soracaklarimvar ama yazzmaya useniyorum; isten yeni geldim. en kisa zamanda da canli gormek istiyorum 🙂

Teskkur ederım rıza valla bı xenon olayı cok cok guzel bısı 🙂 Hafta içi bir gün bulusalm canlı canlı gorur sorarsın soruları bıde senın su arabya bı bakalım sırada chıp var 😎

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt