Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah çok güzel olmuş bu rengi seviyorum ön camda dahil olmak üzere güzel bi cam filminden sonra dahada çekici hale geleceğinden eminim bu renge siyah camlar çok yakışıyo.Logo iptali yap bence önden bakıp markasını bilmeyen adam bide arkadan baksın 😀
Maşallah çok güzel olmuş bu rengi seviyorum ön camda dahil olmak üzere güzel bi cam filminden sonra dahada çekici hale geleceğinden eminim bu renge siyah camlar çok yakışıyo.Logo iptali yap bence önden bakıp markasını bilmeyen adam bide arkadan baksın 😀
ön cama herkes ister dostum film yapmak ama burda alırlar aşşa adamı 🙂 sadece yan ön kapılara da yaptırıcam o kadar.logo iptali yaptık hoş durmadı tampon petegi ile panjur peteginin aynı olması şart yoksa sırıtıyor.araştırmadayım bakıcam bi çaresine nusret saol kardeşim 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.