Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kardan adam @ cadde

Kar topu değil kardan adam Yiğit. Yeri gelmişken Natanael in yazdığından aklıma geldi. Bugün bu tuzlanan yollarda araçlarını kullananlar muhakkak araçlarınızın tutabildiğiniz kısmına su tutarak tuz sirayet eden yerleri temizleyin, tuz asitli ve aşındırıcı özelliği taşıyıor
 
yigit haberlerde karayollari ile belediyenin anlasmazligindan dolayi tuzlama ve yol acma calismalarinin yapilmadigi soylendi. belki aksam saatlerinde bazi yerleri acmis olabilirler. ben butun gun boyunca bogaz ici koprusu haric sadece 1 tane arac gordum karayollarina ait. baska hic yok. polislere soruyoruz, onlarda bir sey bilmiyor.

http://www.meteor.gov.tr/ ye bakabilirsiniz arkadaslar, tum detaylar ve hava sicakligi yaziyor. tum iller icin. ne yazsalar cikiyor :)

bu arada kar topu mu var? duyamadim da??
 
kardan adam yapalım mı diyosun yani abim. ??

:)
 
Kar yağıyorsa başka ne yapılır Yiğit, seat plaza yapacak halimiz yok ya :D
 
oooo keşke bende karşıda olsam, pazartesi finalim olmasa gelirdim o tarafa valla :(
 
Karla yarışıyoruz iki gündür bizde... kardeşime ev tutmak için geldik İstanbul'a ve iki günde ev artı eşya ,herşeyi buza, kara ve tipiye rağmen halledebildik. Yarın Anadou yakası daha kötü olacakmış.Biz Ankaraya geçince muhtemelen kar da iç kesimlere geçecek bizimle :?
 
Valla bana uyar Ömer 12 olur 1 olur caddede buluşalım o zaman eski kristal önü diyelim mi mesela :)
 
Geri
Üst Alt