Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kardan adam @ cadde

Ömerim haberleşelim içimizde bazı içi geçmiş arkadaşlar muhtemel sebepler sürebilirler :D Fotoğraf makinasını da al ama :D
 
omercan fotografalar icin tesekkurler. cok guzeller. ben de bebegi bu gun kendi gozlerimle oyle gormek isterdim gercekten. neyse fotograflari gormek nasip oldu artik.

sartlar gece ve yarin daha agirlasacakmis arkadaslar. yarin ve pazartesi hava sicakligi - derecelerde olacak. bilginize.
 
rıza ne zaman dınledın hava durumunu ben aksamustu dınledıgımde yarın azalarak devam edıp hafta ıcı bıtıcek falan demıslerdı ondan merak ettım
 
bende bu gece fena olcak dıye bılıyorum
 
dısarı baktınız mı pekı valla hısarda kar durdu bızım burdada yok :s
 
Rıza haklısın valla hiç bişi yaptıkları yok..

velakin şimdi baktım bizim ev 2 paralel sokağın ortasında 2 yol da açılmış belli anlamadım valla..başladılar ama geç başladılar herhalde aptal bi şekilde..
 
o kapanan yolları açması gereken belediye araçları muhtemelen tuzları bittiklerinden tuz almaya gitmişlerdir:) onlardan 2 tanesi bugun beni tuzladı garaja donunce su tuttum arabaya.
 
Geri
Üst Alt