Kararsız kaldım..

mertönder

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar. Araç alacağım fakat kararsız kaldım.Aşağıda belirttiğim ilanda ki scirocco nun sahibiyle konuştum, araç son 70 e indirdi. 4 parça boya var. Sağ,sol kapı , arka çamurluklar. 940 tl tramer var , ön cam değişmiş taş sekmesinden dolayı. Diğer seçeneğimde 150 act manuel fr plus paket Leon Fr. Ne yapsam bilemedim. (Aile değil, tek ben bineceğim.)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...non-camtavan-160-lik-55bin-km-231985107/detay

Ne kadar seatçı olsakda, tercihim scirocco olurdu. Fakat Gökayında dediği gibi 70.000 e bende sıfır alırdım.

Golf 7
[doublepost=1459935720,1459935547][/doublepost]Bu kasasına ve 2012 sine verme bu parayı yazık makyajlı kasa bile değil golf 7 al kafan ağrımaz ...

75 bin tl Leon Fr (Fr plus + 18 jant) paket verecekler 150 manuel, anlaşacağız nasipse bugun veya yarın belli olur.

Kazalı araca 70 bin alacagına o fiyata 5 bin koyup fr al cok daha iyi. Ki ben zannetmiyorum o aracın taş sekmesi sonucu cam değişmemiştir. Boya hasar da var diyorsun. Sonradan başın agrayacagına 0 arac al daha iyi.

arkadaslara katılıyoprum 70 bın vermısken al fr keyfıne bak

Mert fikrimi söyledim kardeşim ben. Alda hayırlı olsun diyelim artık🙂

kesınlıkle sıfır fr tercıhım olurdu. sımdıden hayırlı olsun kazasız surusler

Mert fikrimi söyledim kardeşim ben. Alda hayırlı olsun diyelim artık🙂
Başkan 🙂 Kırmızı Bursa Doğuşa gelecek dediler ay sonu, beyaz İzmir de mbu da varmış ellerinde 75 (sabah konustugumuz) . Gelelim renk meselesine 🙂 Beyaz mı Kırmızı mı 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt