Kara Tren İbiza Cupra TDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gtı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arabayı yapalım 350 hp 600 nm tork. ne yapmak lazım ayberk? r8 le yürürüz sonra 😀 😀

😀😀😀

Abi valla ne yapmak lazım bilemem ama araban o haliyle çok acı başağrısı yapar birçok araba sahibine 😀

valla millete arabasını sattırırım ben 😀 bi ibizayı geçemedim derler. 😀 😀 şu ana kadar zaten bi çok kişiyi gıcık etmişimdir yolda. 😀

Bu arada ibizaTDİ da dump valve war sanırsam seslerden anlasılıyor ama emin degilim...

benim arabayı yapalım 350 hp 600 nm tork. ne yapmak lazım ayberk? r8 le yürürüz sonra 😀 😀
Na lazım değil ki abi 😀 Tahminimce, beyin, çok büyük turbo 😀, dereceli egzantrik, enjektör, forged motor, uzun oranlı şanzıman, o torka dayanacak bir debriyaj..
Uzar gider abi 😀 350hp az değil 1.9 TDI için..

Na lazım değil ki abi 😀 Tahminimce, beyin, çok büyük turbo 😀, dereceli egzantrik, enjektör, forged motor, uzun oranlı şanzıman, o torka dayanacak bir debriyaj..
Uzar gider abi 😀 350hp az değil 1.9 TDI için..

Az ne kelıme stock halının 3 katı neredeyse🙂 Ki dızel arabada cok cok cok fazla artıslar bunlar🙂

bizim motorlar zaten forged değilmi. bir yerde okumuştum sanki forged diye 😕😕😕

Agu ve Aeb kodlu 1.8 T ler gıbı forged ama bellı b gucten sonra daha saglamı gerekıyor.Forged oldugunu bır cok kez paylastım abı hatta VP37 ler yanı eskı 1.9 tdı lar da Mahle forged kol pıston kullanılıyor ama dedıgım gıbı 3 katına yaklasık bır gucte daha saglam kol pıston olması gerekır uzun omurlu olması ıcın

Agu ve Aeb kodlu 1.8 T ler gıbı forged ama bellı b gucten sonra daha saglamı gerekıyor.Forged oldugunu bır cok kez paylastım abı hatta VP37 ler yanı eskı 1.9 tdı lar da Mahle forged kol pıston kullanılıyor ama dedıgım gıbı 3 katına yaklasık bır gucte daha saglam kol pıston olması gerekır uzun omurlu olması ıcın

evet okuduğumu zaten büyük ihtimalle sen yazmıştın can. zaten 200-210 hp yeter bu araba için.

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt