Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaput koruma filmi

Herkese selamlar,iyi forumlar arkadaşlar aracıma kaput ve far koruma folyosu yaptıracağım filmci arkadaş oracal marka kullanıyormuş daha önce kullanan oldu mu bir sıkıntı yaşandı mı memnun kaldınız mı görüşlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşın en kaliteli olan malzemeyi kullanıyor 3M fen falan daha iyi ve kaliteli
Bulmak zor oluyor genelde


•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
oracal n11 den alıp kendim uyguladım bayağı kalın güzel malzeme
 
Arkadaşım oracal olması mesela değil poliüretan olması lazım malzeme en az 200 micron olması lazım bunları neden mi söylüyorum çok sıkıntı yaşarsın benden sana tavsiye hiç yaptırma çünkü tutkal altına yapışıyor ve çıkarmak için pasta san geçiyor araba yine de sen bilirsin


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Konu açılalı uzun zaman olmuş ama belki birisinin işine yarar. Oracal marka 150 mikron kaput koruma filmi yaptırdım 4 sene aracın üstünde kaldı. Geçenlerde yenilemek için söktürdüm. Kolay söküldü tabiki boyaya hiç bir zararı yok. Söküldüğünde kaputum ilk günkü gibiydi. Biraz yapışkan kaldı onlarda kille çok basit bir şekilde çıktı. Yalnız 1.5-2 sene sonra film sararmaya başladı pasta ile birazda olsa eski kondisyonuna döner demişlerdi ancak 4 sene boyunca hiç bir işlem yaptırmadım ve artık baya kötü durumdaydı. Söktürüp yeniden oracal marka kaput filmi taktırdım. Bütçeniz varsa ve araca uzun süre binecekseniz kendini yenileyen filmler var 2 3 kat daha pahalı ama en azından sararmasıyla uğraşmazsınız.
 
Geri
Üst Alt