Kapıyı ilk açtığımızda çıkan elektronik ses..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WizarD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlarımız kendi dillerinde bize hoşgeldin diyor 😀
Kafaya takmayın sıkıntı yok!

ben onu sanırım kitapçıkta okumuştum alarm devre dışı kalsın diye şöför kapısı açılınca o ses çıkıyo tamamen alarm ile alakalı...yada hani kapılar açılınca eğer şoför kapısı açılmazsa yaklaşık 1 dk içinde kapılar otomatik kapanıyorya arkadaşlar şöför kapısı açılınca o sistem o sesle birlikte devre dışı kalıyor...okudum bunu...

ben onu sanırım kitapçıkta okumuştum alarm devre dışı kalsın diye şöför kapısı açılınca o ses çıkıyo tamamen alarm ile alakalı...yada hani kapılar açılınca eğer şoför kapısı açılmazsa yaklaşık 1 dk içinde kapılar otomatik kapanıyorya arkadaşlar şöför kapısı açılınca o sistem o sesle birlikte devre dışı kalıyor...okudum bunu...

teşekkür ederim dostum çok mantıklı

Aynı ses bende de var, elektronik aksamla ilgili olduğunu düşünüyorum. Hoşuma gitmiyor da değil hani..

O ses bence yakıt pompasının sesi, araca bindiğinizi anlıyor ve yakıt basıncını oluşturarak motorun rahat çalışmasını sağlıyor... Tek marş ile motor hemen çalışıyor... Dikkat ederseniz ses yakıt deposundan geliyor 🙂

yakıt pompası olduğunu sanmıyorum. yakıt pompasından gelen ses kontağı açtıktan sonra geliyor. ama bu arabanın şoför kapısını ilk açtığında gelen bir ses.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt