Kale A.V.M'de Leonrider Çalışırken Sobelendi..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serhat abi aklında ne var şimdi peki.. 😀 😀

zigorum Serhat abi kendi söyledi beni de köfteci yapma diye benim bi suçum yok.. 😀

Evet abi beni köfteci yap reklam olsun dedim 😀 varya yiğit sana bi 6 sheltox feda edebilirim 😀

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Serhat abi aklında ne var şimdi peki.. 😀 😀

Çok şey geçiyo ama birazdan kaldırcam pc yi pazar bugün yoğun yiğit beni tam gününde vurdu ama aklımdan neler geçio neler 😀

yorgunum yorgun 😀 birazdan kendime gelirim

yat bugün pazar çalışmıyosun sanırım 🙂

ilaç değil mi abi o öldürcen mi yani beni planın bu mu.. 😀 😀

ilaç değil mi abi o öldürcen mi yani beni planın bu mu.. 😀 😀

normalde küçük haşerelerde etkili ama sana yetermi bilmiyorum olmadı önüne çakmak tutup öyle boşaltırım 6 kutuyu 😀 arabana uygun siyah olursun 😉

için kötüymüş Serhat abi senin yeni yeni tanıyorum valla yakacan beni yani..bunun neresine hangi kısmına gülcez peki.. 😀 😀 😀

serhat bir forum sitesinde senin aracın resimleri var cupra oldugundan bahsetmişler. komedi yorumlar var 😀

için kötüymüş Serhat abi senin yeni yeni tanıyorum valla yakacan beni yani..bunun neresine hangi kısmına gülcez peki.. 😀 😀 😀

gülüceğin şeyde olur merak etme sen kardeşim 😀 planlamalarımı yapıcam bi ayarlıyım kendimi 😉

"yco'yu koruma ve yaşatma derneği" üyeri yakar yıkar dükkanını ama söyliyim Serhat abi şimdiden..nesli tükenenler listesindeyim çünkü..

😀 😀

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt