kahvaltı org.sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KAPTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi 9 benim ki oluyo yeniler 10..

araban çok güzel abi sevmemen için sebep yok..
ya da var sadece 1 tane.. 🙂

neyse işte dediğim makyajsız bendeki kasalar kabulum olabilir. hele bide gri denk gelse de üzerinde ne var no yok söküp birbiriyle değişsek süppeeerrrr olur🙂 çok şey istedim galiba😀

Harika birgündü biz hala kıvançla eşiyle devam ediyoruz tüm SCW ailesine yönetime ve erya ya çok teşekkürler ailecek büyük keyif aldık....🙂

organızasyonu duzenleyen ve gelen herkese çok teşekkür ederım.süper bi gundu bol bol kahkaha bol bol yarış vardı =)

bu fiyata çok fazla bakmaya gerek yok zaten değerinde istiyor eleman.

Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun😀 kalsın abi eldekini yer bitirir sonra ben malum yerden yüksüz kalır gece uyuyamam öyle borçsuz borçsuz sakin durmaktan🙂

Aceleye gerek yok abicim, ben bedavaya getirecem araba işini inşallah o yüzden çok rahatım.

ahahahahahah araba da mı bedavaya gelcek Faruk abim.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

elbette Yiğit, acele edersem fırsatı kaçırmış olurum yıl sonuna kadar tiyo var beklenti var ardından şimdiki gibi bi grafik yakalarsam olay bitecek inşallah sen rahat ol😀

inşallah istediğin gibi olur abim yeter ki mutlu ol.. 🙂 🙂

her zamanki gibi çok eğlenceli ve güzel bir gündü,, emeği geçen herkeze tesekkür ederim..

olm sen hangi ara girdin netede yazdın? 🙂

Bu arada gelenlerin ayağına sağlık her zamanki gibi süper organizasyondu katılım yüksekti 🙂

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

ayrıca herkeze teşekkür ederim emeği geçenlere 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt