Bu japon kılıçlarının yaptıkları şeyler doğru demek ki 😀 yavaş çekim videosuda şekil olmuş.. Arabaya bir tane bundan bulsakmı ne yapsak 😀
en iyisi japon bulundurmak bagaj da o halde zaten kucucuk adamlar 😀 bayan olursa yanlış anlasılır cevirmede aman dikkattYasak diye biliyorum ama 😀
en iyisi japon bulundurmak bagaj da o halde zaten kucucuk adamlar 😀 bayan olursa yanlış anlasılır cevirmede aman dikkatt
puhahapuhaha
😀 taşıyıcı filmindeki gibi kız olsun o haldee 😀 az cokta benzerim zaten adamapuhahaerkek oluncada benim aklıma yanlış şeyler gelir bak kazım dikkat et kendie 2 - 1 aralık sizem erken geldi diye kendinden geçme,,, 🙂
Yasak olan neleri yapıyor, neleri bulunduruyor bizim millet 😀 Geçenlerde Adanada dolmuşlar'ın kontrolünde emniyet araçlardan neler neler toplayıp sergilemişlerdi 😀Yasak diye biliyorum ama 😀
Yasak olan neleri yapıyor, neleri bulunduruyor bizim millet 😀 Geçenlerde Adanada dolmuşlar'ın kontrolünde emniyet araçlardan neler neler toplayıp sergilemişlerdi 😀
Videosunuda buldum: tv arşivi
dimii osmanlı tokatı ve haydar nemize yetmiyoo😎 gecenlerde taksiciler leoncuya saldırmıstı hatırlıyosanız taksicinin elindeki sopayı alınca hepsi perem perce dagaldı 😀 tabiki sosyal msj da vereyim şiddetin her türlüsüne karşıyızz😱aşmışlar olayı savaşa gidiyorlar 🙄🙄🙄 Yapılan yanlışa ortak olmayalım bizim farkımız olsun 😱key:
Bu kadına laf atmayada gelmez allah muhafaza adamı hadım eder la bu😀