tugra kazım
Kayıtlı Üye
nisan hazırlıkları tamamda dügün sıkıntılı senin arabayı satmak lazım paşamm 😀duydunuz millet hadi kazıma kız bakmaya artık bu adamın da başını yakalım @kaanoksuz @fatihyksel
nisan hazırlıkları tamamda dügün sıkıntılı senin arabayı satmak lazım paşamm 😀duydunuz millet hadi kazıma kız bakmaya artık bu adamın da başını yakalım @kaanoksuz @fatihyksel
la kız bulacaz evlendirecez küçük altın takacaz daha ne istiyon be adam yahu🙂
kardeş arabayı niye satıyoz ya ben neyle gelecem oralara sen iste ben nakit verem sana olmaz mı😀😀nisan hazırlıkları tamamda dügün sıkıntılı senin arabayı satmak lazım paşamm 😀
takarız fati altın nekibiz burdan evlendirerek yılların sorununu çözmüş oluyoz abi mevzu daha altın mevzusu hatta bizim bu durumda takmamamız bile lazım en büyük olay bizden geçti 😀
kardeş arabayı niye satıyoz ya ben neyle gelecem oralara sen iste ben nakit verem sana olmaz mı😀😀
la ne biliyim heralde daha iyisini alacak bana zengin bi kız bulduysa çaktırmadan bizekazım abi senin arabadan ne istiyo abi sürekli sattrırma telaşesi içinde 😀
duydunuz millet hadi kazıma kız bakmaya artık bu adamın da başını yakalım @kaanoksuz @fatihyksel
fr alacaz sana inşş 😀 [MENTION=23533]kaanoksuz[/MENTION] panpiş fotolarından cekersek tamamdır bu işş ferrari bile alır bizee 😀 saksı felan monteleriz gari :şoförla ne biliyim heralde daha iyisini alacak bana zengin bi kız bulduysa çaktırmadan bize
la ne biliyim heralde daha iyisini alacak bana zengin bi kız bulduysa çaktırmadan bize
olmaz önce beneğer öyleyse benim arabayada el atsa çok lüks bi şey istemiyom accent blue alsın yeter 😀 😀