Jant bunlar ise Türkiyede satılanlar jant değil

Arkadaslar ordakı könıg marka jantlar salı gunu ıtıbarıyle bende mevcut 🙂

Hipnotic in ana sayfasında bir link var kendi jantını kendin renklendirebiliyorsun, tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor...

arkadaslar bu sıtede satılan ürünlerin hepsı replikadır,16 bın dolarlık jantı 1450 dolar yazmıslar 🙂 vay be tıcaretınemı baslasak 😛

abı gelsende basla valla bırcok jantcıdan daha ıyı yaparsın bu ısı 🙂

abı gelsende basla valla bırcok jantcıdan daha ıyı yaparsın bu ısı 🙂

yok be kardesım bızım daha farklı bi projemiz var inşallah..Türkiye'de olmayan bi ürünün dist..lüğünü kovalıyorum..jant sizin işiniz,ehline bırakmak lazım 🙂 🙂

yok be kardesım bızım daha farklı bi projemiz var inşallah..Türkiye'de olmayan bi ürünün dist..lüğünü kovalıyorum..jant sizin işiniz,ehline bırakmak lazım 🙂 🙂

tesekküredrım abı herkes senın gıbı gercekten bilene bıraksa keske.Senın işte hayırlı olsun .

süper bir site herşey var yaaw kendimi kaybettim içinde 😀

Arkadaşlar internette gezinirken www.carid.com diye bir siteye rastladım ana sayfasında custom wheel başlığında çıkan jantlara bir bakın derim 😱key: özellikle beğendiğim hipnotic marka olanlar 😎 aklım gitti başımdan resmen firma Amerikada adamlarla konuştum yollama masrafı 900 dolar dediler İstanbul için 🙁

aynen abi öz roxstar fenaaa siyah leonda 19unu düşünemiyorum🙂

ben abd deki arkadaşıma tel açtım ona kargo sordum fedex 80 kg için 540 dolar fiyat vermişler

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt