Jant Boyama

hakandedefr34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çelik jantlarım varda plasti dip ile siyaha boyamayı düşünüyorum zararı varmıdır yokmudur fikrinizi almak istedim

Arkadaşlar çelik jantlarım varda plasti dip ile siyaha boyamayı düşünüyorum zararı varmıdır yokmudur fikrinizi almak istedim
Boyayıp zararını gören olmadı sürtmediğin sürece bir sorun olmaz @AdeM59 trakyada çok yaptılar

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

plastıdıp cok cabuk cıkan bırsey oto yıkamada tazyıklı su ıle hemen cıkar gereksız masrafa gırme kardeısm

Ben arka tamponu boyayalı 3 sene oldu belki geçmiştir. Ne tazyikli sular gördü bana mısın demedi.

bende oncekı leonumu yaptırmıstım plastıdıp ıle on tamponu tazyıgı yıyınce kalkmıstı

bende oncekı leonumu yaptırmıstım plastıdıp ıle on tamponu tazyıgı yıyınce kalkmıstı

Doğrudur. Ön tamponda benimde var. Tutunacak yerleri açıkta kalınca zamanla kalkıyor.
Ancak jantlar da kalkma olacağını düşünmüyorum. He ne zaman jantları bir yere sürter o zaman soyulma aşınma olur. Onu da iki dakikada tekrar onarım yapabilir.
Plastidip gerçekten güzel bir buluş bence.

Mesala arka farları boyadım kendimce şekil verdim. Belki 2 aya yaklaşmıştır herhangi bir sıkıntı görmedim.

39,163Konu
763,931Mesajlar
21,973Kullanıcılar
emreaSon üye
Geri
Üst Alt