izmit ankara konya antalya alanya mersin adana ' da scw liler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Antalyaya gecerken ıspartadan geçiceksin sanırım abi uğra 5dk yemek yiyelim 0 544 242 59 48 😱key:

Kardeşim biliyorsun okul sebebiyle Antepteyim yoksa Adana ve Mersinde seni en iyi şekilde ağırlardım ama Adana - Antep 1.5 saat buyur burada ağırlayalım

tamam antepede uğrayacağım ozaman varol abi ve görkem görüşürüz antepte 🙂 atilla tamam kardeşim senide arayacağım

eskişehiri yazmamışsn üzerime alınmıyorum dermişim 😀 e antalyaya giderken yoln es esten geçer sankim 😀

emre konya üzerinden uçmayı düşünüyordum ama senimi kırcaz yarın yola çıkıcam pazartesi ankarada olcağım 1 gün kalacağım. ondan sonra o taraflara doğru gelirim 😀

istanbuldan tamam işte ankaraya geçerken eskişehir üzerinden gel 🙂 adapazarında otobandan bilecik yönüne çıkıyorsun 3 3,5 saatte burada olursun buradan ankarada 2,5 saat zaten 🙂

istanbuldan tamam işte ankaraya geçerken eskişehir üzerinden gel 🙂 adapazarında otobandan bilecik yönüne çıkıyorsun 3 3,5 saatte burada olursun buradan ankarada 2,5 saat zaten 🙂

biliyorum ya yılmayın yerimi ne vardı bilecik yolu üzerinde geyvedemiydi köfte yicem orda 😀

ye ye afiyet olsn benim yerimede ye 🙂 0506 387 80 62 numaram ara mutaka bekliyorum 🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,958Kullanıcılar
pisiriciSon üye
Geri
Üst Alt