Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 günlük ibizaliyım ve daha 66 Km de 🙂 Biraz araştırıken bu gizli özelliklerden bahsedildiğini gördüm bunlar nelerdir ve izmirde yapan bildiğiniz bir yer varmı
Şimdiden teşekkürler
Kalıcı ve aktif olman dileğiyle aileye hoş geldin. Aracın hayırlı olsun. Nazara ve BALTAya dikkat...
İzmirdeki arkadaşlarım yer için yardımcı olur.
Genelde kadran selamlama oluyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 günlük ibizaliyım ve daha 66 Km de 🙂 Biraz araştırıken bu gizli özelliklerden bahsedildiğini gördüm bunlar nelerdir ve izmirde yapan bildiğiniz bir yer varmı
Şimdiden teşekkürler
İzmirde bu işler sıkıntı dostum ya anlayan 1 kişiyi bulamadık daha 🙁 ben mbu gaziemirde 2tane özellik açtırdım(selamlama ve park sensör ekranı) ama diğerlerini açmıyorlar. Varsa yardımcı olacak kimse bize de haber verin =)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.