Hocam ben yeni aldım aracımı far güncellemesi var dediler servise götürdüm gizli özellikleri aktif olduğu için yağılamıyor dedi o yüzden kapattırım öyle gideceğim servise tekrar. Ama garanti konusunu bilmiyorum ama garantiyi bitirmiyodur bence araçtaki mevcut olan şeyler sonuçtaGizli özellik açmak garantiyi bitiriyorumu biri net bilgiyi yazabilirmi
Siz hangi servise gittiniz.bence servisteki arkadas sacmalamis.benimde gizli ozellikler acik gittim ve guncelleme yapildi.acik olan gizli ozellikler kapandi.sonucta sizin arabanizin garantisi bitmis.yapmiyorum deme hakki yok.Hocam ben yeni aldım aracımı far güncellemesi var dediler servise götürdüm gizli özellikleri aktif olduğu için yağılamıyor dedi o yüzden kapattırım öyle gideceğim servise tekrar. Ama garanti konusunu bilmiyorum ama garantiyi bitirmiyodur bence araçtaki mevcut olan şeyler sonuçta
MBU ya gittim hocam güncelleme sırasında hata veriyor diyorlar o yüzden yapılamadıSiz hangi servise gittiniz.bence servisteki arkadas sacmalamis.benimde gizli ozellikler acik gittim ve guncelleme yapildi.acik olan gizli ozellikler kapandi.sonucta sizin arabanizin garantisi bitmis.yapmiyorum deme hakki yok.
MBU cok sacmaladi.bende arabayi ilk aldigimda goturcektim.bir konuda zorluk cikardi gitmedim.siz aracinizi vosmer goturun.size yardimci olurlar.MBU ya gittim hocam güncelleme sırasında hata veriyor diyorlar o yüzden yapılamadı
Bence de mbu tam bir fiyasko .MBU cok sacmaladi.bende arabayi ilk aldigimda goturcektim.bir konuda zorluk cikardi gitmedim.siz aracinizi vosmer goturun.size yardimci olurlar.
Kendileri kaybeder valla.mbu dan tanıdıgım bır cok ınsan sıkayetcı galıba burunlarında kıl aldırmıyorlar