Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla denedim ben, hesaplamalarıma göre o açıyla öndeki yüksek aracın tamponundaki diğer aracın plakasını okuyamaz 😀😀 Belkide okuyabilir ama, bilemiyorum😀
o kadar para veriyoruz perfonmans vs. vs. sonuç 50 km/h la gidilecek..en güzeli bisiklete binmek..allahdan buralarda öğle şeyler yok tıklım tıklım dolu otobüsler minübüsler 130-140 km tam gaz yola devam.. 😕
önde plakası olmayanlara ceza gelecekmiş.bugün bi polis söyledi.1 hafta öncesine kadar bendede yoktu yeni takmıştım..bide e5 göztepe optimum taraflarında var mı bu uygulama ? 2 gecedir unutup 150 160 gidiyorum 🙂)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.