İstanbulda 2Milyon TL'lik Soygun SON DAKİKA :)

o şimdi bier yere saklanmıştır..paraları yaymıştır üstünde yatıyordur..yada şy an 3,5 atıyordur..

yakalanmaz yurtdışına kaçtı mı tamamdır dünyalar onun😀 SEAT fabrikasını alır🙂

bence gider Leon 1.6 TDI Style alır,yakıttan tasarruf eder 🙁 ağır oldu dimi

way beeea bizim burda neler olmuş adamdaki cesaret baya iiymiş yalnız herkes yapamaz bu işi 🙂

ver aylık 2000+akbil+yemek+sgk+ kömür yardımı bak yapıyo mu😛😀
adam neden bunu yaptı dıye sorgulamak lazım aslında.o kadar parayı taşıyan adama asgari ücret +- verirsen olacağı bu!

zaten olayın akşamına teslim olmuş,maaşıma zam yapmadıkları için çaldım ders alsınlar diye ifade vermiş polise haberlerde öle diyodu 😀

o para adamın hayatını değiştirir bir müddet ama ölene kadar değiştirecek yatırımı yapmadığı sürece krallığındaki kaleyi en fazla 1 senede kaybeden. Teslim olması ve verdiği ifade garip bir serzeniş olmuş. Şimdi düşünüyorum da, 2 milyon TL param olsa benim hayatım çokda fazla değişmezdi. Çok iyi bir araba alsan zaten 400-500bini gider. 500bine de ev alsan orta üstü hallerde, geriye 1 milyon kalır. ona da iyi bir yerden yatırımlık bir dükkan, nollduuuuu para bittiiiiiii puhaha bak 1 günde 2 milyonu yedim gitti, yine hayat aynı hayat, yine güneş aynı yerden doğuyor 😛

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt