Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi çağlayan mah paşa sokak 17/2
Yeni adalet sarayının orada e-5 ten gelicek adliyeyi görünce sağa dönülecek ordan çağlayan ışıklara gelicek direk karsıya devam edilecek sağda polis karakolu var polis karakolundan soldan devam edilecek...
Beni ağırlayan Mesut abim ve Serhat abime çok teşekkürlerimi bildirmek isterim gercekten cok güzel karsıladılar beni tekrar tekrar teşekkürlerimi kendilerine bildirmek isterim ...
Beni ağırlayan Mesut abim ve Serhat abime çok teşekkürlerimi bildirmek isterim gercekten cok güzel karsıladılar beni tekrar tekrar teşekkürlerimi kendilerine bildirmek isterim ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.