İstanbul Park S5 Kazası... (İçler Acısı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba rs5 degıl mı bu arada ? Bunun hıkayesı gecenlerde sohbet arasında gecmıstı.Kaza yan koltukta oturan pılotun yuzunden olmus.Surucu kuma cıktıktan sonra devam et demıs pılot sonrasında bu tarz b olay olmus.Kazayı yapan elemanın mı babasının mı ne porschesı varmıs sorunsuz devam etmısler gunlerıne 🙂

Araba rs5 degıl mı bu arada ? Bunun hıkayesı gecenlerde sohbet arasında gecmıstı.Kaza yan koltukta oturan pılotun yuzunden olmus.Surucu kuma cıktıktan sonra devam et demıs pılot sonrasında bu tarz b olay olmus.Kazayı yapan elemanın mı babasının mı ne porschesı varmıs sorunsuz devam etmısler gunlerıne 🙂

lüküs hayat rahata bak ben hüngür hüngür ağlardım abi arabanın haline bak😡

bu arada bi Audi'yi bu şekilde görmek nedense beni üzmüyo.. 😀 😀
sonradan S5 olduğunu anladığım bi arabayı herhalde 3-5 ay belki daha fazla önce TEM'de görmüştüm..sol şeritte arkasında bulmuştum kendimi sağ şeritten geçince..sesinden farklı bişi olduğunu anlamıştım ama insanda "oha adam uçtu.." dedirtcek bi tepki yaratmamıştı.. 🙂
RS6 Avant olsaydı içim acırdı ama..ya da RS5 olsaydı da yazık olmuş derdim belki.. 😀 😀

Adam köküne kadar basmadığı için olabilir.

Canlar sağ oldukça yenileri hatta daha iyileri gelir......

Kapısında zaten yazmış: Audi Driving Experience... Sürücü de bunu uygulamış...

Bu kazayı kasko karşılarmı..?Hani piste filan olmuşya...

beni her kaza üzüyo..lüks hayatlarının olması önemli değil..kaza kazadır..Allah kimseye vermesin.
geçenlerde ynaımdan RS 9 geçti onasıl geçiş😀

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt