iphone İOS5

Tek güzel özelligi bence tabiki, dokunmatik ekranınn cok kullanıslı ve fonksiyonel olması...

baska bi özelligi yok ne varsa diğerlerinde de var😀

blackberry kullanıcısıyım Iphone flashplayer calıstırmıyor ama blackbery de var😀

bunun yerinde HTC tercihimdir lakabı hatice😀

BB de flash player bende yok yüklemeyi denedim yükletmedi sen nasıl yükledin
yardım edersen bende yüklemek isterim

sabırsızlıkla bekliyorum çok beğendim.. özellikle klavyenin ikiye ayrılmasına bayıldım 🙂

bilgi veren arkadaşlara teşekkürler..yeni yazılımınız hayırlı uğurlu olsun diyelim bari..

Soyliyim hemen 🙂 Bunlar neden Apple sorusunun cevaplari 🙂
1. Dokunmatik ekrani: Su anda hicbir telefonda bulamayacaginiz bir dokunmatik ekrani var, hassasiyeti mukemmel.
2. IOS: Dokunmatik ekrani sevdiren en onemli faktor. Android den cok daha stabil, kullanimi kolay bir sistem.
3. App Store: Aradiginiz herseyi cok kolay bir sekilde bulabildiginiz, duzenli bir kitaplik.
4. Musteri Destegi: Cogu insan -buradaki bazi arkadaslar da dahil- GalaxyS/S2 cok daha iyi telefon vs. diyor. Tamam da telefon ne kadar iyi olursa olsun, bu telefona destek veriyor mu Samsung? 1 bilmeden 2 isletim sistemi guncellemesi yayinliyor, bitti. 3GS cikali 2 seneyi gecti. Eskimesine ragmen yarin IOS5 ile taclandirilicak. Ne HTC, ne Samsung ne de BlackBerry yapiyor bunu.
5. Dayaniklilik: Apple urunleri dayanikli oluyor, evet adam 2000 liraya aliyor ama 3 4 senede kullanabiliyor en azindan. Kaliteli. Samsung'u savunan arkadaslar bu konuda birsey demesin bence. Samsung'un urunlerinin ne kadar dayanikli oldugunu bilen bilir.

Benim kullanma sebeplerim 🙂
1. Musteri destegi
2. Dokunmatik ekrani
3. IOS gibi son derece guzel, kaliteli, kullanimi kolay, stabil bir sistem kullaniyor olmasi
4. App Store
5. Muzik
6. E-Mail
7. MacBook Pro 🙂

3. maddeye itiraz edebilirsiniz belki. Kisitli bir sistem olmasi dolayisiyla ama JB yaparsiniz sorun cozulur 😉

Ağzına sağlık arkadaşım 🙂

Kontrol ettim ama yeni bi sürüm yok şuan, 18 Ekim'ede daha çok var, bak heyecan yaptım şimdi keşke konuyu görmeseydim 🙂

Yarin aksam 8 gibi gelir guncelleme. Kullandikca hem IOS'u hem de iPhone'u daha cok seviceginizden eminim 🙂 Onceden maillere bakmak biraz iskenceydi, hotmail i eszamanlamamasi acisindan ama simdi oda geldi, benim acimdan hicbir sorunu kalmadi. Daha bi severek kullanmaya basladim telefonu, bilgisayara bagimliligimi azaltti. Saglik acisindan da iyi goruldugu uzere IOS5😎

evet yayınlanmış güncelleme yok akşam çıkar sanırım

2 senedir iphone kullanıyorum, bundan sonra da başka bişey kullanabileceğimi sanmıyorum..o kadar alıştım ve kolay kullanıyorum yani 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt