Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

iphone almak istiyenlere

BB 9800 Torchhh :D herşeyi rahattt

Bende var yeni aldım ama değiştirmek istiyorum iPhone 4 ile :) sevmedim bunu. Hele o BIS olayı yokmu deli ediyor :) normal internet paketleri 7TL civarıyken BIS 35TL civarı :) + tel faturası. çok masraflı geliyor :) HTC Desire HD gelse hiç düşünmeden alcam ama gelmiyorki :)
 
bence asla tahattütlü cihaz almayın kesinlikle üzerine bi şekilde fark ekliyorlar sıkıntı yaşanıyor bende i phone da var blackbery de evet ikiside birbirinden farklı konuda cihazlar olduğu için yarıştırmak mantıksız i phone daha hızlı ama mailde en rahatı blackbery tabi tercih gene son kullanıcıya kalmış bence almadan iyi araştırın 1.400 e kadar verenler var bu cihazı bilginize arkadaşlar. :) :eek: :D :eek:key:
 
Varol abi hesabı ben 1 haftadır yapıyorum bana cihaz 1.500 tl ye geliyor şaka gibi !!! Ben alacağım iphone 4 kesin vodafoneden. Aylık faturam zaten 65 TL geliyor sabit.

evt garantili olarak 1560 tl ye geliyor..rakam gerçekten iyi..tek sevmediğim yanı ben 95 den beri aynı numrayı kullanıyorum yani böyle bir olayda vodafona geçmek durumunda kalıyorsun..
hoş benim vodafone numaram ile turkcell numaram aynı...biri 532 277 95 45 diğeri 542 277 95 45
yani kimi ararsam arayım ..kayıtlı olmasa da vodafone numram ekranda adım çıkıyor..
tabi ben BB 9700 almış bulundum..şu an o yüzden..bunu satmam gerek ki onu alayım o yüzden alamam..belki almak isteynler vardır diye paylaştım

Varol abi, ben bu kampanyayı vodafone sitesinde bulamadım... seni çok sevmişler sanırım, sana özel olmasın :) ?

ben şu son iki haftadır vodafone giriyorum arkadaşıma tel bakacaktık iphone4 istiyordu..ilk gittiğimizde..ona faturası minimum 75 tl olan bir hattı taşıması gerektiğini söylediler böyle bir şeyimiz yoktu..o yüzden kalmıştı..
geçen gün de kaybettiğim vodafone sim kartımı çıkartmak için gittiğimde burası küçük yer olduğu için herkes birbirini tanıyor..onlar bizi tanıdığı için hocam bak yeni kampanya çıktı dedi..
ve olayı ilk yayınladığım mesajdaki gibi anlattı.
gelelim diğer arkadaşların sorusuna 6 aylık vodafonlu olma meselesini bilmiyorum ...ama şöyle bir durum mevzubahis oluyor..siz zaten kredi kartınızı veriyorsunuz ve 12 aylık 780 tl çekiyor otomatik olarak sizi 1 yıl ileriye dönük vodafonelu oluyorsunuz bunun yanında 24 ay da 55 tl lik konuşma paketi alıyorsunuz..
bugün yağmur vardı yarın gene soracağım..
 
son bi not düşeyim..vodafone un internet sistemini iyice inceleyin lütfen..biraz garip galiba..o iphone4 baktığımız arkadaş bugün BB 9700 almış az önce bana geldi bir iki düzenleme yapalım diye..ama onun bis i bir garip idi her işlemi vodafone üzerinden yapıyor..adress çubuğuna www.google.com.tr yazıyorsun sayfayı açmıyor..falan gibi..
bir de bilen varsa yazsın vodafone da wap lar için extra ücret ödeniyor mu..turkcell de ödenmiyor..biz genede telefon açıp soracağız bilen varsa cevap lütfen
 
oldum olası araba kullanırken sevmediğim bi telefon dokunmatik rahat olmuyo...
 
Geri
Üst Alt