Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

iPhone 3G S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla abi bugunde bıttı 8 gunum kaldı :D
 
Kardeş bende 2 tane var. Önce 3g s 16 aldım 15 20 gün kullandım sonra 3g s 32 lık aldım onu kullanıyorum. İstersen 16 lık olanı vereyım sana. Yanı anlıcan en fazla 20 gün kullanılmıs bir telefon. düşün temizliğini.
 
ben 20 gün kadar kullandım statik enerji boşalması olmuş, garantiden servise gönderdim 1 haftada daha yeni servisin eline ulaşmış. Cihaz mükemmel ama teknik destek ve zırt pırt kitlenmesi sevisin yoğunluğu insanı düşündürüyor. Pili de en fazla 1 gün gidiyor. Hem çok beğendim hem hiç sevmedim :D:D servisten gelse diye dört gözle bekliyorum.
 
bendeki cihaz statik elektriğini boşaltırken komple makinayı götürmüş, servis içinden çıkamamış yenisi geliyor bu hafta inşallah. alışınca bağımlılık yapmış haberim yok:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt