Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

iPad 2

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
Apple, iPad 2'yi satışa hazırlıyor

Apple, oldukça ilgi çeken tablet PC pazarını iPad 2 ile vurmayı planlıyor

Apple, üreticilere siparişleri vermeye başladı. Uzakdoğulu firmalar iPad 2'nin donanım birleşenleri için hummalı bir çalışmaya girdiler. Öyle ki Apple iPad 2'nin ilk prototipi Aralık ayında hazır olacak.

Ürünün piyasa satışı 2011'in ilk aylarında olması planlanıyor. Apple, bu yeni ürün için Amerikan patent enstitüsüne de başvurdu. Geliştirdiği plastik kalıp için başvuran Apple, iPad 2'yi oldukça hafif yapmak için elinden geleni yapacak.

Bu esasında önemli bir özellik. Çünkü iPad kullanıcıları ürünün ağırlığından şikayetçi. Alüminyum bir yapıya sahip olan iPad tam 700 gram ağırlığında (Blackberry Playbook iPad'e Karşı).

Apple, iPad 2'ye iki adet kamera kullanmak istiyor. Ürünün arka kısmında bir dijital kamera yerleştirilecek. Ön yüzüne ise bir Webcam yer alacak.

Yapılan diğer bir değişiklik ekranın büyüklüğü. Apple iPad 2, 9.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak.


kaynak: Posta



daha saglam bi ekran ve 2 kamera
laptop almak yerıne bunu almak daha iyi sanırım :D
 
Eyvah yine masraf:) apple olunca dayanamıyorum
 
daha 1'i almamıştık.. :D :D
 
bende su ıphonelere takıgım cıktıgı gun almassam ıcım rahat olmuor :D hos 4 aldık cekmıor yaw ara sıra
 
ben pek bayılamadım malum dokunmatik telefon falan ıpad2 iyi olabilir alanlara şimdiden hayırlı olsun laptop zaten yetiyor fazlasına gerek yok şimdi Varol abi gelsede yazsa şu apple işine eminim bizi pazara yollar 2 kilo elma alın der onuda birgünde bitirirsek bu apple olayından kesin kurtulacağımızı garantiler :)
 
evet benı araba ve telefon sevdasından kurtarsa cok sevınırım
 
Geri
Üst Alt