Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yusuf ekstrem bi intercooler almayacaksan aynısının görevini yapan başka bir taneye ne gerek varki?Farklı güç vs istemiyorsan bence hiç gerek yok.Aracın üzerinde biraz oynama yapabilirsin.Görkem'in dediği gibi alt kısmı kesersin boruları değiştir.
Bu arada mesaj kutun dolmuş ö.m. atamıyorum
xx
bunlar için uyumlu diyor diğer baktıklarım çok pahalı idi direk servisten almak ile aynı paraya geliyor
bu intercoolerin kalitesini bilmiyorum...sadece fiyatları uygun diye ekledim..arkadaşlar detaylı bilgi yazacaktır..
http://cgi.ebay.co.uk/Alloy-Univers...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c176bc2de
http://cgi.ebay.co.uk/UNIVERSAL-INT...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c17f7b7d4
stock arabada coolerı degıstırmen sana performans katmaz,ıcerı bastıgın az b basınc varken sen gıdıp lıtresı orjınalınden fazla olan b cooler takarsan aynı zamanda borulama da arabanın orjınalınde daha fazla yol katedıcegı ıcın turbo lag oluscak arabanda zaten 1.4 dızel ufak turbolu araba alt devırlerde alacagın gucu de kaybetceksın bu sefer.Bu olayı gorkem ılk cupra tampon taktım araba yavasladı dedıgınde soylemıstım coolerın yerı degısebılır dıye ama aynı lıtre cooler olursa demıstım.Kendı coolerın kac lıtre once onu arastır bul yada ustunden olcu alıp ıncele.Cıkmacılarda cok farklı sekılde coolerlar var,ordan senınkıne en yakın lıtrede olanını alıp takabılırsın,ıstersen ebayden de arastırabılırsın.Suan yapcagın ıslem sana ıcerı ust suratlerde suankınden daha soguk hava sokmanı saglıcak performans kaybını engellıcek ama fazladan bsy kazandırmıcak.Bu ısın tabı borulandırması da var,mumkunse seatsport coolerdakı gıbı gırıs ve cıkıslar tek yonde olsun ve borulama daha kısa sursun arabanın kaput altında turbo lag ı engellemıs olursun
kozmetık olarak cok zarar vermeden sıslerın etrafından yola cıkarak yapanılırsın aslında delme ısını,en azından kapak oldugu ıcın gerı donusumu var