ince stepne ölçüleri yardım ...

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakibo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakibo

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Haz 2012
Mesajlar
44
Yaş
43
Arkadaşlar merhaba,

aracımda simit tüp takılı olduğundan bagajdaki normal stepnem (Orjinali ince heralde ama ben aldığımda normal boyutlarda stepne vardı) bagajın yarısını kapatmaktadır. diğer yarısındada kutu bas olduğundan bagaja 2-3 poşetten başka bişe koyamamaktayım.


Çözüm olarak kutu bastan vazgeçemeyeceğim için stepneyi ince olanla değiştirmekten başka bi çare gelmedi aklıma. sahibindende( İNCE SİTEPME CANT LASTİK SIFIR - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 62551786 ) 125*85*16 boyutlarında satılık bir adet stepne var. 5 bijon. bu stepne benim 2006 leona uyumlumudur.


Konu ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.
 
konuyla alakası yok ama aracınızı bir kaç ay önce otopazarında görmüştüm. daha öncesinide biliyorum 19" S5 jantlar filan wardı. yenimi aldınız yoksa eski sahibimisiniz

Edit: daha öncede sormuşum kbakma😀
 
he bu arada ilandaki stepnenin ölçüleri 5x100 sizin araca uyacak ölçü 5x112dir
 
he bu arada ilandaki stepnenin ölçüleri 5x100 sizin araca uyacak ölçü 5x112dir


Teşekkür ederim cevap için, doğrudur daha önce sormuştun, bende cevaplamıştım diye hatırlıyorum😀 ama yinede cevap vereyim, 5.ayın sonunda aldım çok şükür memnunum. tek derdim bagajda biraz daha yer açabilmek, 5*112 bi bulabilirsem kismetse.
 
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt