Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o zamanlar ceptelefonlarında kamera olmadığı için resim çekmek aklıma bile gelmemişti.fiat uno s.çok güzeldi yaa,fabrikadan çıktığı gibi orjinaldi,2001 senesinde 1 sene kullanmaya doyamadığım direksiyonu öğrendiğim ilk aracım 😀
İlk aracımı 2010 yılında aldım. Tipo nun en çok tutulan modeliydi. 99 slx ie mpi motor bordo renk. 2 sene kullandım çok memnundum. 1.500 tl lik ses sistemi vardı canavar gibiydi. Motoru harikaydı belden altı boyalıydı ama değişeni yoktu. Yakın arkadaşıma sattım arabayı ama her görünce içim burkulur. Geçenlerde bi transite arkadan girdi 1000 liralık masrafı oldu. Üzüldüm ama artık Leon'um var sikinti yok 😉
Bende resim çekmedim aslında resim alışkanlığı scw yw üye olduktan sonra başladı 13 tane araba değiştirdim ama ilk arabam 1996 toyota corolla 1.6 xei ondan aldığım zevki unutamam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.