Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben kendi paramla aldıgım ilk aracımı paylaşmak istedim 1990 model su sogutmalı fiat 126 bis 🙂 ben bu araca projemi gerçekleştirene kadar motor otobanda yatak sardı🙂 bunun ardından yine kendi paramla aldıgım 124 serçem var 🙂
ilk göz ağrımı hiç unutamam resimlerini zamanla eklerim...
1981 model 123 kasa mercedes-benz 200 D 2000 motor dizel kara şanzıman 4 vites fabrika çıkışlı sağ aynası yoktu
koyu kahve ceylanım eşsiz temizlikte ve orjinalikteydi hala sattığıma pişmanım duydum ki sattığım yaşlı amca vefat etmiş şimdi diyarbakırdaymış...
1993 Model skoda forman lx 2. sahibi olarak aldım arabada gram boya dahi yoktu kaportada tornavida bile değmemiş 92.000 km de aldım 5 sene boyunca yağ değişimi hariç sanayiye gitiğimi bilmem
babam rahat 36 tane araba değiştirmişdir öyle diyordu bana ve eminim 36 yı bulmuşuzdur 7 8 ayda araba satıyordu hangisinin fotosunu eklesem ilk arabasının fotoğrafı yok ama elimde eski arabalarımızdan fotoğraflar var onları eklerim.
benimde ilk aracım,ailemin bana almış olduğu serçe (des) di.Ehliyet almadan önce almışlardı 1991 yılında 🙂 Ehliyeti aldıktan sonra 8 ayda 2 defa conta patlatınca satmışlardı 🙂 Çook fırca yemiştim çoook 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.