Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Selamunaleyküm
Leon 1.4 tsi 125. Stylance 2008
Netten örneklerine baktım fazla sigorta var. Benim araçta neden eksik. Eksik olanların işlevleri hakkında bilgi verirmisiniz.
Arıza konusuda nasıl anlatayım bilmiyorumki.
Resimdeki kodlar var. Siliyorum stop edip çalıştırınca tekrar yanıyo. Turbo alt klapesini elimle oynatamıyorum. Hareket halinde gaza bastığımda hava sesi geliyor gazı bırakınca kesiliyor. Turbo soketlerini söktüm iki gündür bu şekilde biniyorum yine aynı değişen bişey olmadı.
Kayıtdaki işaret edilen sensörlerin hepsini söküp denemiştim yine sorun değişmedi. Çekiş yok ölü gibi gidiyo
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.