Duyduğum kadarıyla yok sanırım fakat sonradan paket ekletmek baya bir maliyet tutuyorİbizaya teknik paketi aracı teslim aldıktan sonra yaptirabiliyor muyuz?
Bir de dış donanımda bulunan dönüşe duyarlı zenon falan bunları da yaptırabilir miyiz serviste? Yaptıran varmı?
Ampulmu keser bizim leonlarda bi xenon var donuse duyarli simdiye kadar hic ampul kesmedi 🙂 bide ampul kesmek ne oluyorPaket ekletmek memet in de dediği gibi cok fazlatutar gerek yok derim zenon dönüşe duyarlı araclarda cok randuman vermıyor uzun ömürlü olmaz yani ampul sürekli ısınıp soguyacagından hep ampul keser onun yerine beyaz ampul takarsan güzel hörüntü alırsın hemde muayanede sıkıntı yasanaz sökmek durumunda kalmazsın.
Beni EDS'ler İYİ Tanır![]()
Fabrikasyon zenondan bahsetmiyorum burda kardeşim sonradan sislere takılsn zenondan bahsedıyorum tak bakalım sislere kesiyomu kesmiyomu görürsün konuyu yanlış anladın yanlış yerden cevapladın ve konuştugumuz araç leon değil ibizaAmpulmu keser bizim leonlarda bi xenon var donuse duyarli simdiye kadar hic ampul kesmedi 🙂 bide ampul kesmek ne oluyor