İbiza yardım

sercan1907

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar baskı balatayı 2 hafta önce değiştirdim. Bugun sabah hafif rampada kalktım debriyajı hemen bıraktım gaza bastım azcık zorlandı koku yaptı. Pedal aşağıda kavrıyordu şimdi ise yukarıda kavrıyor. Baskı balatam sachs marka. Ne oldu buna gene artık. ?

Bunlarda debriyaj telimi var yoksa hidrolik mi yukarda kavraması normal gelmedi baskı balata değişince güzeldi aşağıda kavrıyordu.

2006 ibiza 1.4 stylance benzin

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Arkadaşlar baskı balatayı 2 hafta önce değiştirdim. Bugun sabah hafif rampada kalktım debriyajı hemen bıraktım gaza bastım azcık zorlandı koku yaptı. Pedal aşağıda kavrıyordu şimdi ise yukarıda kavrıyor. Baskı balatam sachs marka. Ne oldu buna gene artık. ?

Bunlarda debriyaj telimi var yoksa hidrolik mi yukarda kavraması normal gelmedi baskı balata değişince güzeldi aşağıda kavrıyordu.

2006 ibiza 1.4 stylance benzin

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Ben sıfır aldığımda araçta bile yukarıda kavrıyor baskı
Çok aşırı bir zorlama olmadıysa birşey olmaz yeni baskı için 1 ay alışma zamanı veriyorlar zaten
yeni araçlar hidrolik diye biliyorum sizin telli olabilir bir baktırın takılan yere giderek

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Debriyaj hidroliktir muhtemelen ve baskı balatayı yeni değiştirdiğinizde hidrolik iticiler yerlerini yapana kadar daha yukarıda veya aşağıda kavrayabilir öncekine göre. Bu süre zarfında ufak sıyırmalar koku yapma durumları da olabilir bende başka bir araçla yaşamıştım çok kafanıza takmayın ayağınız alışır hemen zaten.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hepinize cok teşekkür ederim. Moralim bozulmuştu sabahtan beri ne oldu gene diye

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,163Konu
763,931Mesajlar
21,973Kullanıcılar
emreaSon üye
Geri
Üst Alt