İbiza sport mk3 cutout !!

Karaduman

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar..Bugün arabama cutout yaptırdım gün itibari ile de oldukça memnunum 🙂 Resimleri vede videoları sizle paylaşmak istedim,kafanızda + veya - bir fikir olsun diye..Cutout'u yaptırmak için baskılarından dolayı ''koray.cano'' arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim 😀😀😀

FOTO;
mkknwj.jpg

vxf52q.jpg

r010km.jpg

VİDEO;
25.sn den sonra dinlemenizi tavsiye ederim 🙂🙂

Bostancı yan yol tünelde fantezi amaçlı çekilmiştir 🙂

iyi gunlerde dinle sesini 🙂
baya bagiriyor bu sekilde arac..

superr 🙂 maliyeti ne bu isin cnm cekti bnmde 🙂 koray bi yardimci ol banada bizde sevinelim 🙂

superr 🙂 maliyeti ne bu isin cnm cekti bnmde 🙂 koray bi yardimci ol banada bizde sevinelim 🙂

yavru sende mk4 sportun olucaktı var ya offf diyorum abi herkez nerdeyse f430 die bakıyo harika oldu tam istediğimiz gibi 😉 maliteyi scw üyelerine 400 tl kanka ve polisi görünce sesi kapatmak pahabiçilemez 😀

400 tl tsi da sanırım bu kadar ses ckımıyor 🙄 yada bana mı oyle gelıyor arabanın ıcınden

Kanka bu araba manyak çıktı umutun 1.6 dan sizlerin tsi dan farklı ses veriyor yırtarım dağılın diyo 😀 Bi gün buluşmada dinlersinde bana hak verirsin 🙂

Gule gule kullan birtan 🙂 buna da mi el attin cano 🙂

Gule gule kullan birtan 🙂 buna da mi el attin cano 🙂

Sağol kanka çok siteye giremediği için vekaleten cevaplıyorum 🙂 Attık valla kanka mustafa abi sağolsun güzel işler çıkardık.. 1-2 işlemden sonra bize güzel resim çeken birileri lazım 😀

Dur dur beraber cekerz araba bitsinde 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt