ibiza kolçak

Eklerim bu arada benim araç 2015 model sıkıntı olmaz sanırım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.@dadas34
2.@eryayli
3.@pasha
4.@meseduzu
Güncel...
Hafta ici görüsüp bilgilendirme yaparim burdan..

Burda Bitmez..

Bu arada sipariş vereceğin ürünün detaylı resimleri varmı acaba ? Bardaklık kısmına mı yoksa vites kutusuna mı montaj yapılıyor ? Delme işlemi olacak mı ? Bizleri bilgilendirirsen çok sevinirim ?

Bu arada sipariş vereceğin ürünün detaylı resimleri varmı acaba ? Bardaklık kısmına mı yoksa vites kutusuna mı montaj yapılıyor ? Delme işlemi olacak mı ? Bizleri bilgilendirirsen çok sevinirim ?
Bardaklik kismina takilacak kesme delme yok..bu hafta gidicem ayrintili resim atarim listede almak istemeyen varsa simdiden bildirsin..iban vericem.almak isteyen oraya geciş yapabilir.ürünü örnek olarak @ULU reyize aldik cok begendi..her ürünü begenmez kardesimiz..tekrar hatirlatayim orda mahcup olmamak icin almak istemeyen belirtsin burdan. suanda güncel liste bellidir.bizde R olmaz

Burda Bitmez..

Bardaklik kismina takilacak kesme delme yok..bu hafta gidicem ayrintili resim atarim listede almak istemeyen varsa simdiden bildirsin..iban vericem.almak isteyen oraya geciş yapabilir.ürünü örnek olarak @ULU reyize aldik cok begendi..her ürünü begenmez kardesimiz..tekrar hatirlatayim orda mahcup olmamak icin almak istemeyen belirtsin burdan. suanda güncel liste bellidir.bizde R olmaz

Burda Bitmez..
Sabırla bekliyoruz müdür 🙂

Selam arkadaşlar simdi kolcaklarin siparisini verdim.bir süpriz daha var.Ayhan abi işletme sahibi sağolsun yeni kolcaklari tanitti ilave olarak bardaklik eklenmis.mükemmel olmuş..
6590cfa84049e44e95173acf7c15a785.jpg
45717a17c481064fa3fab07746b0a72d.jpg
95e99ef792386448a4bc19a01781018c.jpg
bd18c2728638ef28a176d0646c9eb7cc.jpg

Okey dedik 4 kolcak sipariş verdik..
Fiyat:180tl dir.
Ayhan abinin ibani veririm.ödemeyi gecersiniz direk. Ürünleri bendende teslim alabilirsiniz mekandanda ayar cekeriz.bulusmalarada getirebilirim sikinti yok.
Bu 4 kolcakdan almak istemeyen lütfen ben alamicam diye belirtsin mahcup etmeyin beni..söz agzimizdan cikti bikere rezil olmayalim

Burda Bitmez..

Son düzenleme:
39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt