ibiza kolçak

Tamamdir abi ben yarin 50 tl kapora gonderirim eyvallah valla Allah razi olsun ibizacilarin kanayan yarasina merhem oldunuz 🙂 urunu ne zaman alabiliriz

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 kolcagi yarin bulusmaya yetiştircek usta.haftaya senin yanindayim insallah.ah su icimdeki SCW aşkı olmasa hic bir işe karismazdim ama.dostlari sevindirince bende sevinicem insallah

Burda Bitmez..

2 kolcagi yarin bulusmaya yetiştircek usta.haftaya senin yanindayim insallah.ah su icimdeki SCW aşkı olmasa hic bir işe karismazdim ama.dostlari sevindirince bende sevinicem insallah

Burda Bitmez..
Boşuna demiyoruz SCW' nin dayısı diye 🙂 Eline koluna yüreğine sağlık 🙂

Para yatiranlari bekletmek olmaz bugün 3 kolcak hazir insallah 2 si sahiplerine ulasacak @ahmet879 beni karsiya cagiriyor kadiköye bakalim konusalim

Burda Bitmez..

Bi cay icin derim hafta ici nezaman geleyim yanina @ahmet879 bu arada usta aradi mesut seni cagiriyor..@mesedüzü

Burda Bitmez..
abi istediğin zaman buyur gel maksat muhabbet kolçak bahane 🙂 ben pazartesiden cumaya hafta içi her gün PTT'deyim. numaram 538 228 64 64 gerekirse. ama zahmet olacaksa karşı ödemeli kargoyla da gönderebilirsin çayı yolun düştüğünde de içebiliriz 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt