ibiza jant ve ufak uygulamalarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wehwet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jantlar orjinal cms jantına benziyor bu omu acaba? Bende taktırmıştım gerçekten cms jantından çok memnun kaldım. Araştırmalarıma göre sonradan taktığımız jant markaları arasında en iyisi cms imiş. Uzun yolda falanda kullandım yani kalitesine çok vardım cmsnin biraz ona benzettim.

jantlar orjinal cms jantına benziyor bu omu acaba? Bende taktırmıştım gerçekten cms jantından çok memnun kaldım. Araştırmalarıma göre sonradan taktığımız jant markaları arasında en iyisi cms imiş. Uzun yolda falanda kullandım yani kalitesine çok vardım cmsnin biraz ona benzettim.

yok cms değil . replika audi jantı. şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım

maşallah güle güle kullan.jantlar ve ayna kaplamaları çok beğendim fakat kapı altı kaplama clioya benzemiş..

arkadaşlar sağ ön jantım yaklaşık 20 cm çizildi içim acıdı🙂 nazar değdi herhalde. çizilerek nazar çıktı die kendimi avutuyorum🙂

arkadaşlar sağ ön jantım yaklaşık 20 cm çizildi içim acıdı🙂 nazar değdi herhalde. çizilerek nazar çıktı die kendimi avutuyorum🙂

Çok geçmiş olsun nazardır sen içini ferah tut çizikse problem olmaz sanada sıkıntı çıkartmaz arkadaşım

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt