ibiza için fonksiyonlu direksiyon?

Makyajsız Scirocco'larda ve eski Golf'lerde yeni direksiyona geçiş yapılıyor, yanılmıyorsam Ender Elektronik'te görmüştüm. Fakat o araçlarda eski direksiyonda da multimedia tuşları mevcut. Olmaz diye bir şey yok bir şekilde oluyordur ama değer mi orası tartışılır çünkü yalnız direksiyon bile yaklaşık 600€. Euro düşükken (yaklaşık 6-7 ay önce) sorduğumda 1500-2000 TL gibi bir maliyetinin olduğunu söylemişlerdi VW'lerde.
Siz yine de bir sorun oraya eğer oluyor derseler pert bir makyajlı Leon'dan direksiyonu alırsınız ne olsa hava yastığı kısmı aynı o şekilde bir şey yaptırırsınız daha uyguna gelir.

Bence cok gereksiz tolga 😀 bu kadar cok bariz değişkiller hem maliyet cok olur hemde abest kaçar bence😀

bende cok arastırdım zamanıdna cok sey ama bazıları olcak gibi değil yada cok pahalı...
Benim arac elegane ve bende yol bilgisayarı yok 😀 ama benimki acık mesela😀 buna trick tuslu kol alcaktım ender elktronik setine 500 dedi tekine 350 😀
almanyada akrabam var bulursa ondan yada hurdaya cıkmıs bi ibizadan cıkartıp alcam bunu 😀

ama dedigim gibi bariz olan seylere bakmalı 😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,921Kullanıcılar
fireman2603Son üye
Geri
Üst Alt