merhaba arkadaslar
2016 ıbıza sahibiyim aracımın gizli özelliklerini açtırmayı planlıyorum ama kafama takılan bir takım sorular var yardımcı olursanız sevinirim
1) aracın özelliklerini açtırdıgım zaman garanti dısı kalır mı ?
2) bu özellikler istenildiği takdirde kapatılıyor mu ?
bu işlemleri istanbul'da ender elektronik yapıyor ama daha önce onlara işlem yaptıran varmıdır ?
6.5 inc ekran varsa fullink te olması lazım. 5.8 olmasın ekran boyutunuz ?
Yok eminim 6.5 inc ful link opsiyon 750 tl istiyorlar ve turkiyeye gelmedi dediler
Bunların hepsini açıyorlarmı yoksa istediklerimizi mi ben bir kaçını istemiyorum mesela o zaman ne olacakbu gibi ozellikler ekleniyor araca bugun sordum abi ....
- Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi (selamlama)
- Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken ve açarken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter)(Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)
- Coming Home fonksiyonunun otomatik olması (normalde bir kere selektör atılması gerekiyor)
- Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması
- Katlanır aynasının altında aydınlatma olan araçlarda ayna katlandıktan sonrada ışıkların açık kalması
- Ön Yol bilgisayarında araca ilave edilmesi gereken benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)
- Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi
- Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi (destekleyen modüllerde)
- Geriye takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi
- Klima paneli "Auto" konumundayken klimanın çalışma şiddetinin gösterimi
- Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parkların da yanması
- Sinyallerin amerikan park olarak yanması ( Led sinyaller sürekli yanar sinyal verildiğinde tam olarak söner ve yanar )
- Virajlarda sislerin yanması
- Araç kilitlendikten sonra açık kalan cam varsa bunun yağmur yağınca otomatik kapanması (highline araçlarda)
- Selektör attığınızda sis farlarının da yanıp sönmesi
- XDS - Elektronik difransiyel kilidinin aktif edilip aracın daha iyi yol tutması(strong)
- YENİ - Radyo açılışında Bluemotion - RLine gibi logoların konulması
İstediğin özelliği açarlar. istemiyorsan zorla açacak değillerya 😀Bunların hepsini açıyorlarmı yoksa istediklerimizi mi ben bir kaçını istemiyorum mesela o zaman ne olacak