ibiza frenlerden gelen ses

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim. geçen hızla ilerlerken birden kırmızı ışık yandı ve geçmiyim diye frene bastım. tam frenledigim yerdede asfalt bozukmuş(engebeli, zıplatmalı) fren tutmadı gibi bişey. abs devreye girdi mi anlamadım ama arabaya zıplaya zıplaya baya bi ilerledi. frene basarken sanki fren ters tepki verip alttan biri vuruyormuş gibi oldu. yol bozuklugu düzleşti sonra araba durdu. benim araçta mı problem var yoksa yoldan dolayı tüm arabalarda olur mu?
Gayet normal.. teker yerden kesilmiştir.. ters tepki dediğin şeyde abs dir 😉 boş yolda, düz yolda 😀 dene için rahatlasın
 
Serbay 15000km lik bakımda ilk bakacakların şeylerden biri de balatalardır diye tahmin ediyorum. Malum, frenler biraz zayıf ben aracı alırken belirttiğin gibi. Diske taş parçası falan sıkışmış olabilir. Ama için rahat etsin, sen götür servise, eğer bitmiş fala derlerse de maşallah size de!!
Bu arada maşpiyel işini ne yaptın?
 
P.tesi günü sabah serverise götürüyorum araba kalacak 1 gün bazı işleride var. Arabayı satacaktım ondan hiç birşey yapmadım, seni bekliyorum alacaktın aldın mı?
 
Serbay servis sonucunu bildir, ne dediler merak ettim?
 
P.tesi günü sabah serverise götürüyorum araba kalacak 1 gün bazı işleride var. Arabayı satacaktım ondan hiç birşey yapmadım, seni bekliyorum alacaktın aldın mı?

Kayadibinden haber bekliyorum halen.. Hayrola neden satıyorsun canavarı? Üzüldüm bak inan🙁 Umarım ters giden birsey yoktur serbay, haber geldiğinde irtibata gecerim halen aynı düşüncedeysen.
 
39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt