İbiza esp testi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lazov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazov

Kayıtlı Üye
Internette gezinirken ibizanında içlerinde bulunduğu 4 b segment aracın test videosunu izledim. İbiza en kötüleri çıkınca moralim bozuldu 🙂 sizle de paylaşmak istedim.

Saygılar.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
bence lastik kalitesi de önemli bu testlerde... 4 araçta da aynı marka model lastik kullanıldı mı?.. tartışılır...

Aynı problem vag grubunda bırkac aractada var. Esp gec gırıyor sankı devreye. Gercı bır cok arac 77 ustu sonuc alamıyor.leonun sonucu sw olmasına ragmen basarılı.

En iyi 208 görünüyor. rayda gider gibi hic sektirmiyor arabayı. Beni hayal kırıklığına uğrattı ibizamız 🙂

Bende ibiza kullanicisiyin o xds (elekronik diferansiyel kilit) ne ise yariyor anlamis degilim yol tutusu yeterince iyi degil

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende ibiza kullanicisiyin o xds (elekronik diferansiyel kilit) ne ise yariyor anlamis degilim yol tutusu yeterince iyi degil

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmukabele bende henüz etkisini farkedemedim sert frenlerde de abs dısında bi etki yok gibi.

Ben ibizanın testlerde bu şekilde çıkmasına şaşırmadım. Sürekli Tekirdağ-Şarköy arası mekik dokuyorum. Gidenler bilir. Yaklaşık 40 dk boyunca S şeklinde yollarda ilerleniyor. Araç virajlarda hiç güven vermiyor. O yüzden 60 ın üstünde hiç viraj almıyorum.

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt